Зателефонуйте нам на стаціонарний номер контакт-центру Created using Figma
(067)433-46-33
Зателефонуйте нам на стаціонарний номер контакт-центру Created using Figma
Зателефонуйте нам на стаціонарний номер контакт-центру Created using Figma
Рейтинг:
Тип діючої речовини: 
ацетохлор, 900 г/л
Виробник: 
Нертус
Препаратна форма: 
концентрат емульсії
каністра
20
л

Механізм дії:

Діюча речовина препарату погли­нається з вологою ґрунту проростками бур'янів та первинними коренями, інгібує процеси синтезу білку, а також порушує процеси поділу клітин, що призводить до пригнічення та загибелі рослин. В рослини однорічних злакових бур'янів препарат, як правило, надходить через верхівку (епікотиль), а у рослини однорічних дводольних бур'янів пре­парат надходить через первинні корені.

Період захисної дії препарату

Становить до 8 - 11 тижнів

Приготування робочого розчину

Для приготування робочого розчину бак обприскувача заповнюють водою на 1/3 об'єму, вмикають режим змішування і додають необхідну кількість препарату. Потім доливають бак обприскувача водою до повного об'єму при ввімкненому режимі змішування. При внесенні препарату режим змішування має бути ввімкненим для підтримання робочого розчину в однорідному стані

Регламент застосування препарату

 

Культура

Норма витрати препарату,
л / га

Шкідливий об’єкт

Кукурудза
Соняшник
Соя

1,5–3,0

Однорічні злакові
та дводольні бур’яни

 

Внесення препарату

Препарат вносять наземним обприскуванням ґрунту до посіву, під час сівби або після сівби. Максимальна ефективність дії гербіциду спостерігається при внесенні препарату під перед­посівну культивацію. При застосуванні препарату після висівання культури обов'язковою умо­вою високої ефективності його дії є загортання гербіциду в ґрунт боронами. Для уникнення токсикації культури проміжок часу між висіванням та внесенням гербіциду повинен бути мінімальним.

Норма витрати робочого розчину

Становить 300 - 400 л/га

Спектр дії

За рахунок застосування препарату знищуються бур’яни, які завдають великої шкоди сільськогосподарським культурам, особливо на початкових етапах їх росту і розвитку, — види мишію; плоскуха звичайна; лобода біла; паслін чорний; вівчарська сумка; види щириці тощо. 

Відгуки:0
Додати відгук

Залишити відгук

Схожі товари
1 394грн / кг
Ціна упавковки: 697 грн
329грн / л
Ціна упавковки: 3 286 грн
365грн / л
Ціна упавковки: 7 308 грн