Зателефонуйте нам на стаціонарний номер контакт-центру Created using Figma
(067)433-46-33
Зателефонуйте нам на стаціонарний номер контакт-центру Created using Figma
Зателефонуйте нам на стаціонарний номер контакт-центру Created using Figma

ФайнЛип Універсальний

Рекомендуємо
В наявності
Прилипач ФайнЛип Універсальний
Прилипач ФайнЛип Універсальний
Рейтинг:
Тип діючої речовини: 
багатоатомні спирти
каністра
5
л
112 грн / л
Ціна упавковки:558 грн каністра

Діюча речовина: багатоатомні спирти (поліспирти)

Препаративна форма: водний розчин

Температура зберігання: 0 + 35С

ПАР ФайнЛип Універсальний поверхнево-активна речовина на основі поліспиртів, яка сприяє зниженню коефіцієнта поверхневого натягу рідини робочого розчину ЗЗР на листовій поверхні. Та сприяє більш швидкому проникненню діючих речовин через кутікулу листової тканини. При цьому не руйнуючи природний захисний восковий наліт рослини тим самим усуваючи можливість виникнення захворювань на культурній рослині.

Механізм дії:    

ПАР ФайнЛип Універсальний за рахунок суміші поверхнево-активних речовин значно зменшує коефіцієнт поверхневого натягу робочого розчину. Цим покращує якості проникнення та змочування обробленої листової поверхні. Сприяє кращому прилипанню і відсутності стікання пестицидів. За рахунок властивості ПАР робочий розчин утворює тонку плівку на листовій поверхні, що покращує ефект роботи усіх груп ЗЗР. При обробці насіння протруйниками ФайнЛип Універсальний  забезпечує максимальне покриття та запобігає стіканню з обробленого насіння.

 

Переваги препарату:

  • Нетоксичний та безпечний для навколишнього середовища;
  • Зменшує поверхневий натяг робочої рідини;
  • Збільшує площу поглинання, покращує проникність  та змочуваність листової пластини;
  • Збільшує швидкість проникнення діючої речовини через кутікулу рослини;
  • Зменшує непродуктивні втрати за рахунок відсутності стікання робочого розчину з листової поверхні;
  • Запобігає швидкому змиванню дощем;
  • За рахунок підвищення якості хімічних обробок дозволяє не використовувати максимальні дози пестицидів, заощадивши кількість та зменшити тим навантаження на культурні рослини.

Термін зберігання препарату:

3 роки з моменту виробництва.

Норми витрати ПАР та робочого розчину:

ФайнЛип Універсальний застосовується в баковій суміші з пестицидами при обробці сільськогосподарських культур за регламентами використання в концентрації від 0,1% до 0,3% за умови витрат робочої рідини від 100 до 300 л/га. При обробках з меншим об’ємом робочої рідини слід використовувати більшу норму прилипача на 1 га. При роботі з препаратами суцільної дії та десикантами слід працювати максимальними нормами прилипача для більш ефективної дії.   

     Бак оприскувача заповнюється водою на одну третину або половину об’єму при включеному режимі змішування додають необхідну розрахункову кількість пестициду, потім мішалку зупинити і додати необхідний об’єм препарату ФайнЛип Універсальний. Після цього долити воду до повного об’єму резервуару оприскувача та знову включити режим змішування. Робочий розчин потрібно готувати в необхідних кількостях та безпосередньо перед початком обробки. Оприскування с/г культур бажано проводити при температурі повітря нижче 25 С, за швидкості вітру не вище 3 м/с при дрібнокрапельному і 4 м/с при великокрапельному оприскуванні.

Термін використання робочого розчину:

Відповідно до регламенту використання пестицидів в баковій суміші. Для найбільш ефективної роботи ЗЗР рекомендується готувати робочий розчин безпосередньо перед внесенням.

Сумісність:

Сумісний з усіма ЗЗР окрім тих, які мають в своїй складовій специфічні ПАР та ад’юванти, та не потребують додаткових, також з добривами та стимуляторами росту.

Відгуки:0
Додати відгук

Залишити відгук

ФайнЛип Універсальний
112 грн / л
Ціна упавковки:558 грн каністра
Схожі товари
164грн / л
Ціна упавковки: 818 грн
138грн / л
Ціна упавковки: 691 грн
грн / л
Ціна упавковки: 0 грн