Зателефонуйте нам на стаціонарний номер контакт-центру Created using Figma
(067)433-46-33
Зателефонуйте нам на стаціонарний номер контакт-центру Created using Figma
Зателефонуйте нам на стаціонарний номер контакт-центру Created using Figma

ФайнЛип Актив

Рекомендуємо
В наявності
Рейтинг:
каністра
5
л
138 грн / л
Ціна упавковки:691 грн каністра

ФайнЛип Актив                                                                                                                                                                      Етан 1,2 дікарбонатової кислоти

Діюча речовина: двохосновна органічна насичена карбонова кислота, та суміш поверхнево-активних речовин на основі поліспиртів, з додаванням волого утримуючих агентів   в. р.                                                                      

Препаративна форма: водний розчин

Температура зберігання: 0 + 35С

ФайнЛип Актив поверхнево-активна речовина на основі поліспиртів, що містить в собі органічно насичену карбонову кислоту з додаванням вологостримуючих агентів, яка сприяє зниженню коефіцієнта поверхневого натягу рідини робочого розчину ЗЗР на листовій поверхні. Та сприяє більш швидкому проникненню діючих речовин через кутікулу листової тканини. При цьому не руйнуючи природний захисний восковий наліт рослини тим самим усуваючи можливість виникнення захворювань на культурній рослині. Вміст карбонової кислоти дозволяє використовувати даний препарат як антистресант і регулятор росту.

Механізм дії:    

ПАР ФайнЛип Актив за рахунок суміші поверхнево-активних речовин значно зменшує коефіцієнт поверхневого натягу робочого розчину. Цим покращує якості проникнення та змочування обробленої листової поверхні. Сприяє кращому прилипанню і відсутності стікання пестицидів. За рахунок вмісту карбонової кислоти (бурштинова кислота), препарат виконує функції регулятору росту та стресового адаптогену. В залежності від основного препарату підсилює дію (фунгіциду, інсектициду та  мікродобрива). Допомагає рослині перенести стрес від шкодочинності збудника. При протруюванні насіння рекомендується додавати препарат для покращення схожості та швидкості проростання насіння. При обробці насіння протруйниками ФайнЛип Актив забезпечує максимальне покриття та запобігає стіканню з обробленого насіння.

 

Переваги препарату:

  • Нетоксичний та безпечний для навколишнього середовища;
  • Зменшує поверхневий натяг робочої рідини;
  • Збільшує площу поглинання, покращує проникність  та змочуваність листової пластини;
  • Збільшує швидкість проникнення діючої речовини через кутікулу рослини;
  • Зменшує непродуктивні втрати за рахунок відсутності стікання робочого розчину з листової поверхні;
  • Запобігає швидкому змиванню дощем;
  • За рахунок підвищення якості хімічних обробок дозволяє не використовувати максимальні дози пестицидів, заощадивши кількість та зменшити тим навантаження на культурні рослини.
  • Ефективний підкислювач понижує РН робочого розчину, що дозволяє зменшити витрати діючої речовини пестицидів в наслідок лужного гідролізу.
  • Бере участь у формуванні амінокислот та інших органічних сполук.
  • Забезпечує надходження в клітини кисню.
  • Транспортує клітинні та міжклітинні рідини в організмі.
  • Виробляє пептиди, які регулюють захист від токсинів.
  • Підвищує імунітет і регенерацію після захворювань.
  • Перешкоджає накопиченню нітратів і токсинів в тканинах рослин.
  • Приводить в дію механізми індукції локальної і системної стійкості рослин до патогенів, підвищує інтенсивність продукційних процесів в рослині, що в значній мірі пов’язано з їх стійкістю до хвороб.
  • Стимулює ріст і підвищує врожайність рослин, прискорює розвиток рослин.
  • Бере участь в процесі клітинного дихання аеробних організмів.
  • Найважливіший учасник циклу трикарбонових кислот (циклу Кребса) – центральна ланка метаболізму, основний спосіб отримання енергії при окисненні органічних субстратів.
  • Активує проростання насіння і ріст проростків, при цьому в зародкових коренях інтенсифікується поділ клітин в зоні меристеми внаслідок скорочення тривалості мітотичного циклу і активується ріст коренів.
  • Активує дихання, гідроліз запасних речовин, що призводить до збільшення активності гідролітичних ферментів.

 

Термін зберігання препарату:

3 роки з моменту виробництва.

Норми витрати ПАР та робочого розчину:

ФайнЛип  Актив застосовується в баковій суміші з  при обробці з фунгіцидами, інсектицидами та  мікродобривами сільськогосподарських культур за регламентами використання в нормі  від 250 до 300 мл/га за умови витрат робочої рідини від 100 до 300 л/га. Не рекомендується збільшення норми внесення та використання на одній культурі не більше 2-х разів під час вегетації. При протруюванні насіння рекомендується додавати  250-300 мл. препарату на одну тонну насіння за умови використання 10-15 л. води в залежності від виду протруюваного насіння.

     Бак оприскувача заповнюється водою на одну третину або половину об’єму при включеному режимі змішування додають необхідну розрахункову кількість пестициду, потім мішалку зупинити і додати необхідний об’єм препарату ФайнЛип Актив. Після цього долити воду до повного об’єму резервуару оприскувача та знову включити режим змішування. Робочий розчин потрібно готувати в необхідних кількостях та безпосередньо перед початком обробки. Оприскування с/г культур бажано проводити при температурі повітря нижче 25 С, за швидкості вітру не вище 3 м/с при дрібнокрапельному і 4 м/с при великокрапельному оприскуванні.

Термін використання робочого розчину:

Відповідно до регламенту використання пестицидів в баковій суміші. Для найбільш ефективної роботи ЗЗР рекомендується готувати робочий розчин безпосередньо перед внесенням.

Сумісність:

Сумісний з усіма фунгіцидами, інсектицидами та  мікродобривами окрім тих, які мають в своїй складовій специфічні ПАР та ад’юванти, та не потребують додаткових, також з добривами та стимуляторами росту.

Відгуки:0
Додати відгук

Залишити відгук

ФайнЛип Актив
138 грн / л
Ціна упавковки:691 грн каністра
Схожі товари
Прилипач Омега Екстра®
327грн / л
Ціна упавковки: 327 грн
link
грн / л
Ціна упавковки: 0 грн